T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - İstanbul Ticaret Odası Söğütlü Şehit Tahsin Onuk İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuzun uygun mekânlarında öğrencilerin, medeniyetimizin izlerini ve kültürel zenginliklerini tanımalarını sağlayacak şekilde yaptıkları etkinlikler sergilendi.Etkinlikleri yaparken kültür ve medeniyet tarihimizin büyüklerinden öğrencilerimizi tefekküre sevk eden ve mefkûre oluşturan mısra, hat, ebru, minyatür, tezhip, karakalem, fotoğraf, karikatür levhaları, özgün söz, vecize, ayet ve hadislerden yararlanıldı.

Ara

Öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân veren, akademik, mesleki, sportif, bilimsel, sanatsal ve yabancı dil alanlarından ilgi duydukları konulara yönelik sosyal kültürel etkinlikler gerçekleştirildi.Öğretmenlerimiz bu çalışmalarda, eğitim-öğretim yılı başında Genel Müdürlükçe illere gönderilen etkinlikler ve etkinlik takvimi esas aldı. Sosyal kültürel faaliyetlerin uygulanmasına özen gösterildi.

Ara

Okulumuzun öğretmenleri tarafından öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri hakkında sunum gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz zümre öğretmenleri, derslerin öğretim programlarına göre eğitim öğretim süreçlerinin planlanması, çalışmaların değerlendirilmesi ve akademik eğitimin seviyesinin yükseltilmesi için aylık çalışma toplantıları yaparak ortak kararlar almak üzere toplandı.Toplantıda alınan kararlar uygulandı.

Kas

Okulumuz öğrencileri için saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek onlara ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarından rol-model olan öğretmenler tarafından etkinlikler gerçekleştirildi

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83'üncü yılında saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuz da bilim, medeniyet, hikmet, sanat ve spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri sınıflara verildi Koridorlarda ve uygun mekânlarda kültür, medeniyet, edebiyat, tarih vb. sokak  oluşturuldu.

Kas

Okulumuzun  öğretmenlerine Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haz

2020-2021 Eğitim -öğretim yılının bitmesi sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail YÜCEL ve Şube Müdürümüz İsmail BABUR okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu da ziyaret ettiler.

Mrt

Öğretmenlerimizin katılımıyla "Etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler" konulu sunum Ayşenur Baylan öğretmenimiz tarafından gerçekleştirildi.

Ekm

Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.Okulumuzda öğrencilerimizle birlikte kod haftasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

Haftalık olarak en yüksek puana ulaşan öğrencilerin ödüllendirildiği DyNED uygulamamızın bu haftaki başarılı öğrencisi 12 maksimum puana ulaşan Mustafa SEZGİN oldu.Öğrencimizi ve katkıda bulunan öğretmenimizi tebrik ederiz.