T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - İstanbul Ticaret Odası Söğütlü Şehit Tahsin Onuk İmam Hatip Ortaokulu

May

Son sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini, hazırbulunuşluk düzeylerini geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için Gümüşhane de bulunan puan ile öğrenci alan liseleri gezdik.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.Yoğun bir veli katılımının gözlendiği programda öğretmen ve öğrencilerinin büyük emekleriyle hazırlanan etkinlikler okulumuzun dolup taşmasına yol açtı.Şenliğimizin sonunda değerli Mustafa KILIÇ öğretmenimizin oğlu,yavrumuz Yusuf Osman KILIÇ için hatıra ormanına fidanlarımızı diktik.

Nis

Okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 8.sinif öğrencilerimiz 2021 LGS' de başarılı olmuş mezun öğrencilerimiz ile buluştu.

Mrt

Okulumuzda koridorlarda ve uygun mekânlarda kültür, medeniyet, edebiyat, tarih vb. sokağı oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Asiye CEYLAN Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konusunda öğretmenlerimizi bilgilendirmek için sunum gerçekleştirdi.

Mrt

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun...

Ay-Yıldız'a sarılanlar... Bu vatan size minnettardır. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fatma ŞENTÜRK ERDOĞAN öncülüğünde  Bir fidan Bin gelecek etkinliği gerçekleştirdi.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimize okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ali ARSLAN  seminerler düzenledi.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. İstiklal Marşımızın kabulünün 101.yıl dönümünde, tüm aziz şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okul Aile Birliği Toplantımız öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

GÜSAD okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi hediyeleriyle mutlu ettiler.Tüm emeği geçen yardımseverlere öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimiz için Aydın Doğan Vakfından gelen test kitaplarının dağıtımı yapıldı.Emeği geçen herkese öğretncilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Basketbol Takımımız İl 2.si Oldu.

Ock

Okulumzda tüm öğrencilerimizin akademik başarılarını tespit etmeye yönelik okul ,ilçe ,il bazında deneme sınavları yapıldı ve sonuçları öğretmenlerin katılımıyla değerlendirildi.