T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - İstanbul Ticaret Odası Söğütlü Şehit Tahsin Onuk İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri öğretmenlerimiz tarafından incelendi.

Mrt

Okulumuzda; öğrencilerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kültürel, sportif, modern ve geleneksel sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği ortamlar oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile Din Kültürü Öğretmenimiz Ali ARSLAN beldemizin camilerinde sabah namazında buluştular.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini, hazırbulunuşluk düzeylerini geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için rehberlik edildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer verildi.

Şbt

Sosyal Etkinlikler Kurulunda alınan kararlar kapsamında danışman öğretmeleri ile öğrencilerimiz beldemizde bulunan ihtiyac sahipleri için erzak kolisi hazırladı.Öğrencilerimize bu düşünceli davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin için aktif öğrenme ortamları oluşturuldu. Çalışmaların verimli bir şekilde yürütülmesi için imkân dâhilinde zekâ oyunları bölümü, kütüphane,okuma salonu vb. eğitim ortamları hazırlanır.

Şbt

Okulumuz öğrencileriyle birlikte kandil gecesinde Din Kültürü Öğretmenimiz Ali ARSLAN eşliğinde program düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. yılında sevgi, saygı ve minnetle anılıyor.

Kas

Cumhuriyetimizin 99'uncu yıl dönümünde Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

May

Öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân vermek için  akademik, mesleki, sportif, bilimsel, sanatsal ve yabancı dil alanlarından ilgi duydukları konulara yönelik sosyal kültürel etkinlikler gerçekleştirildi.Bu kapsamda"40 Şair, 40 Şiir" etkinliği uygulandı

May

Öğrencilerimiz mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak çalışmalar yapılırdı.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş ve hala yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenimiz Zekeriya MUTLU hem öğrencilerimizle hem de öğretmenlerimizle tecrübelerini paylaştı.

May

Okulumuza ait kütüphane ders saati bitimine kadar öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Kütüphanemizde öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi sağlanmaktadır.

May

İlçemizde yapılan GÜMÜŞKOD yarışmasında okulumuz 2.olmuştur.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.