T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - İstanbul Ticaret Odası Söğütlü Şehit Tahsin Onuk İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Proje ile öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ara

Divanu Lugati't-Türk Okumaları Yarışması

Ara

Tüm velilerimizi ve Söğütlü Beldesinin yardımsever halkını programımıza bekleriz.

May

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz yâd edildi.

May

Okulumuzda öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak için yarışmaları düzenlendi.Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

May

Sınıf rehberlik öğretmenlerimiz öncülüğünde öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak çok yönlü ve etkin rehberlik hizmetleri yürütülerek sınıf toplantıları düzenlendi.

May

Okulumuzda imkânlarımızın ölçüsünde tarihî ve dinî mekânlarımız hakkında bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlandı.

May

Okulumuzun etrafında ve bahçesinde öğrencilerimizle birlikte ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yaptık.Varolan ağaçlarımızın çevresinde temizlik yaptık.

Nis

Okulumuz öğretmeneri teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri kapsamında bilgi paylaşımı yaptı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirildi..

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, başta olmak üzere şühedayı anma programları düzenlendi.

Nis

Okulumuz bahçesinde oturma alanları (bank, kamelya vb.) oluşturuldu.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Birsen KAYA ERDEM tarafından öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını geliştirilmesine yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda bulunan panolara günümüz şair-yazarların hayatı ve eserleri asılarak tanıtımı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve LGS sınav sistemleri ile ilgilibilgilendirme yapıldı.